|
Forum pszczelarskie - Pasieka Wędrowna Forum pszczelarskie - Pasieka Wędrowna |
 |
Uczestnicy Forum - Witam wszystkich serdecznie
greg - 04.04.07, 20:00 Temat postu: Witam wszystkich serdecznie Miło mi gościc na Waszym forum. Mysla że zasiegne tu wiele informacji
greg
greg - 06.04.07, 14:09
Nikt tu nie zagląda?
greg
geman - 06.04.07, 15:00
Witamy!
SKapiko - 06.04.07, 21:05
Jest tu jak już sam zauważyłeś dosyć spokojnie może nawet zaspokojnie
baru - 28.02.08, 14:58
Dzień dobry wszystkim jestem tu nowy i myślę że pszczelarze jak pszczoły trochę przysneli
pozdrawiam .
a jak po zimie ?już prawie?
jozef - 27.02.11, 13:35
Witam wszystkich pszczelarzy ,pszczołami zajmuję się od 2001 roku , rozpoczynałem na ulach warszawskich obecnie mam ule własnego pomysłu od roku 2003 , mój ojciec miał pszczoły ,i brat mój mam , także można powiedzieć rodzinne , mieszkam na Kaszubach są tu słabe pożytki , pozdrawiam wszystkich józef
ArchAdaM - 06.06.11, 12:21
Witam,
na imię mam Adam, jestem architektem, mam prawie 50 lat.
Nie mam żadnego doświadczenia pszczelarskiego, zamierzam zacząć wyłącznie w celach domowo - amatorskich. Jak każdy początkujący myślę o skoku od razu na głęboką wodę - nietypowy ul, nietypowa lokalizacja, ja Zosia samosia wiem najwięcej, najlepiej, i dopiero jak zimna woda mnie obleje to spokornieję.
Bartnik - 15.02.13, 18:13
Witam wszystkich serdecznie !!!
Jestem tu nowym uczestnikiem , więc się przedstawie.
Mam na imie Arkadiusz , pasjonuje się pszczołami od dzieciaka . W ten magiczny świat wprowadził mnie dziadzio który prowadził małą przydomową pasieke , gospodarował w owym czasie w kuszkach i wlkopolskich Co do mnie to prowadze mini pasieke 40 pniową w ulu LN , WLK stojak , a i jest kilka na snozach . Choć mam 37 l to obserwuje rodzine pszczeką z pokorą i wielką uwagą . Prowadze gospodarke wędrowną . Pozdrawiam Battnik
|
|