Wysłany: 22.02.09, 15:54
Nadal szukam starych uli i kuszek dla mojego Skansenu!!!!!..
Witam serdecznie wszystkich pszczelarzy zarejestrowanych na tym forum, ostatnio forum to powiekszylo sie znacznie!!!!........ durzo nowych pszczelarzy i nowych tematuw.
W mojej przydomowej pasiece chce w tym roku otworzyc skansen psczelarski poswiecony gluwnie ulom Polskim, szczegulnie interesuja mnie ule Warszawskie stojaki i larzaki, klody kuszki i ule slomiane szczegulnie ule powojenne i tylko Polskie, tych poniemieckich szafkowych z tylu otwieranych jest tu dosyc na miejscu, ale te mnie nie interesuja!!!!......
Apeluje do wszystkich pszczelarzy rozejrzyjcie sie po okolicy a napewno znajdzie sie cos interesujacego.
Za ule takie zaplace gotuwka albo zrobimy zamiane za nowe!!!!!!!........
W czerwcu bede w Polsce i bede zbieral te starocie, kilku Pszczelarzy jusz sie zglosilo i ule czekaja na ich podwurkach na odbiur.
Jesli ktos cos maialby do zaoferowania prosze o kontakt na prywatna wiadomosc albo na e-maila: albbiene@online.de
Serdeczne pozdrowienia Krzysztof Kasperek.
Dadant1967
_________________ Pszczelarstwem zajmuje sie od 28 lat
buduje ule i eksperymentuje z pszczolami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum