Forum pszczelarskie- pasieka wędrowna
Regulamin •  FAQ •  Szukaj •  Użytkownicy •  Stats •  Rejestracja •  Zaloguj •  Galeria •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Apis Polonia- Portal Pszczelarski Cezarego Kruk w rozbudowie
Autor Wiadomość
Cezary Kruk

Wysłany: 23.09.17, 03:55
Apis Polonia- Portal Pszczelarski Cezarego Kruk w rozbudowie

Apis Polonia- www.apis-polonia.eu
Właścicielem Apis Polonia jest Cezary Kruk

Portal Internetowy Apis Polonia istnieje już od 7 lat. Przez ten okres stronę odwiedziło ponad 100.000 osób z ponad 100 państw Świata. W ciągu 30 dni odwiedza Apis Polonia około 1000- 1500 osób.
Na stronie Apis Polonia jest możliwość w zakładce MATERIAŁY KONFERENCYJNE pobrania gratis książek pszczelarskich wydanych pod redakcją Cezarego Kruka.
Ze starej strony Apis Polonia pobrań książek było ponad 10.000
Z nowej strony Apis Polonia www.apis-polonia.eu pobrań jest ponad 20.000

Kilka lat temu musiałem zmienić adres strony. Spóźniłem się z zapłatą za serwer 1 dzień. Jakaś firma niemiecka natychmiast wykupiła tą stronę i wystawiła na sprzedaż w drodze licytacji za wielki pieniądze. Musiałem zmienić adres strony na www.apis-polonia.eu. Licznik obecnych pobrań książek jest jedynie na nowy adres www.apis-polonia.eu.
W lewym górnym roku jest MAPA ODWIEDZIN. Można zobaczyć kto odwiedza stronę. Odwiedziny i pobrania są z całego Świata: Bardzo dużo z Europy Wschodniej i Zachodniej, potem USA, potem Bliski Wschód i Daleki Wschód, potem Ameryka Południowa (Głównia Brazylia i Argentyna), potem Australia, na końcu Afryka. Mogę śledzić z jakiego miasta Świata i kiedy została pobrana książka w PDF lub kto odwiedził stronę.
Wkrótce strona zostanie rozbudowana. Zamieszczone zostaną kolejne książki pszczelarskie pod redakcją Cezarego Kruka, zostanie umieszczony dział FILMY PSZCZELARSKIE. Zostanie stworzone FORUM PSZCZELARSKIE.
Zachęcam polskich pszczelarzy do odwiedzin APIS POLONIA
Cezary Kruk
Apis Polonia- www.apis-polonia.eu
Tel. 518-482-726

Odpowiedz do tematu