Wysłany: 16.08.05, 15:23
świece woskowe
Witam! Chciałbym poradzić się w temacie robienia świec woskowych (figurek). Jaki silikon użyć do zrobienia formy (a może zupełnie coś innego)? Może ktoś chce podzielić się wiadomościami na ten temat
Witam! Chciałbym poradzić się w temacie robienia świec woskowych (figurek). Jaki silikon użyć do zrobienia formy (a może zupełnie coś innego)? Może ktoś chce podzielić się wiadomościami na ten temat
Ja swoje figurki po prostu rzeźbię nie używając forem. W najbliższym czasie chcę wypróbować wosk pszczeli do wykonania takich świec ( http://www.passionate-about-candles.com/ ) .
Pozdrawiam
Ja planuje wytapianie swiec ale silikonowe formy sa zbyt drogie jak dla mnie i ja robie formy z drewna z ty ze mam maszyny do tego potrzebne ( tokarka)
_________________ Początkujący, mam nadzieje ze sobie poradzę z tymi pszczółkami:)
A dzieki tez ju do tego trafiłem i jest to chyba najleprze rozwiazanie dla małych swiec, ale i tak z drewna zrobie takie okolo 50 cm bardzo fajne na prezent
_________________ Początkujący, mam nadzieje ze sobie poradzę z tymi pszczółkami:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum