Wiem właśnie...
Co do problemu to ma go mój dziadek..a ja nie wiem dokładnie co jest z jego pszczołami. To on jest pszczelarzem od dawien dawna. I kiedyś sam używał tgo leku do czasu jego wycofania.
Nie ma jakiegoś alternatywnego leku ?
Co do objawów to zapytam i owpisze wszystko...może da sie jakoś rozwiązać problem..
obecnie w europie nie wolno stosować fumagiliny przy zwalczaniu choroby, w Polsce w sprzedaży znajduje się ziołowy preparat Api Herb. wg. producenta oraszdystrybutora (Biofaktor)oraz danych z doniesień konferencyjnych wynika że preparat działa prawie równie skutecznie jak fumagilina40-80%skutecznoscipotwierdza to koordynator zespołu ds. Chorób owadów użytkowych
preparat jest dostepnyw hurtowniach weterynaryjnych(za pośrednistwemlekarzy weterynarii) a stosuje się go na wiosnę lub pod koniec lata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum