Czesc ja mieszkam nie daleko bo z siedlec jestem. Najlepiej zebys kupił kilka uli używanych z pszczołami od jakiegos starszego pszczelarza. Tak wyjdzie najtaniej. Musisz kupic podstawowy sprzet czyli dłuto, podkurzacz, kapelusz, miodarke itd. tego troszke jest. musisz wybrac typ ula i rase pszczólek. koszt wyniesie cie tego zakupu około 1500 zł np 4 ule. pozdrawiam mój mail jesli miałbys jakies pytanie michal.ksiezopolski@wp.pl pozdrawiam
Moja pasieka:50 uli 30 wielkopolskich i 20 warszawskich posz.
Ule to ja mam juz załatwione a trzyzady chyba sa przynich.A ja chcem ok 2 uli zebym miał łatwiej.A jeszcze, jak mam sie nimi piekowac jak bede miał ich na wiosne???dzieki
Czytaj wszystkie fora pszczelarskie i gazety,oraz na bieżąco pytaj, to wszystkiego sie dowiesz. A najlepiej, jakbyś podpatrywał doświadczonego pszczelarza, który wszystki Ci wytłumaczy.
Witaj
Ja zaczynałem od czytania zarówno gazet, ksiązek i foruw internetowych gdzie nie wstydziłem sie pytac. A poniewaz dalej mało wiem to dalej będe pytał. Niestety nie miał mi kto pokazac
greg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum