Witam wszystkich pszczelarzy ,pszczołami zajmuję się od 2001 roku , rozpoczynałem na ulach warszawskich obecnie mam ule własnego pomysłu od roku 2003 , mój ojciec miał pszczoły ,i brat mój mam , także można powiedzieć rodzinne , mieszkam na Kaszubach są tu słabe pożytki , pozdrawiam wszystkich józef
Witam,
na imię mam Adam, jestem architektem, mam prawie 50 lat.
Nie mam żadnego doświadczenia pszczelarskiego, zamierzam zacząć wyłącznie w celach domowo - amatorskich. Jak każdy początkujący myślę o skoku od razu na głęboką wodę - nietypowy ul, nietypowa lokalizacja, ja Zosia samosia wiem najwięcej, najlepiej, i dopiero jak zimna woda mnie obleje to spokornieję.
_________________ Jeszcze nawet nie miałem okazji by zacząć
Witam wszystkich serdecznie !!!
Jestem tu nowym uczestnikiem , więc się przedstawie.
Mam na imie Arkadiusz , pasjonuje się pszczołami od dzieciaka . W ten magiczny świat wprowadził mnie dziadzio który prowadził małą przydomową pasieke , gospodarował w owym czasie w kuszkach i wlkopolskich Co do mnie to prowadze mini pasieke 40 pniową w ulu LN , WLK stojak , a i jest kilka na snozach . Choć mam 37 l to obserwuje rodzine pszczeką z pokorą i wielką uwagą . Prowadze gospodarke wędrowną . Pozdrawiam Battnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum